Om Comfort

Vi är medlem av den rikstäckande fackhandelskedjan Comfort. Det betyder att du hittar i stort sett allt du behöver inom VVS, badrum och energilösningar hos oss, vare sig du är proffs eller privatkonsument. Hos oss är du som kund viktigast. Vår erfarna och kunniga personal finns där för dig i allt från minsta koppling till nybyggnation eller helrenoveringar av badrum. Vi är certifierade enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation.

För att göra det enkelt för dig som kund arbetar vi med ett koncept som kallas ”Färdigt badrum”. När du kommer till oss med dina badrumstankar sätter vi oss ner tillsammans med dig och tar reda på vilka dina behov och önskemål är. I butiken får du inspiration av vårt breda utbud av kakel, klinkers och badrumsinredningar. Vi vägleder dig i den omfattning du önskar och när pusselbitarna börjar falla på plats hjälper vi dig att presentera lösningen i en datorframställd 3D-ritning.

När du är nöjd kommer nästa steg. Hantverkarna. Många av oss vet hur jobbigt det är att kontakta snickare, elektriker, rörmokare och kakelsättare och försöka trixa ihop dem för att få ordning på det nya badrummet. Därför erbjuder vi oss att vara spindeln i nätet. Du pratar bara med oss. Vi kontaktar hantverksfirmorna och ser till att badrummet levereras precis som du vill ha det. Vi är certifierade, du får ett fast pris på hela paketet och vi står för garantierna. Enkelt och smidigt, eller hur!