Välkommen till Comfort

Comfort i Finspång erbjuder ett brett och modernt sortiment inom värme, vatten och sanitet (VVS) för kommuner, industri, företag och bostäder. Vi har det senaste inom VVS, egen butik och egna certifierade montörer för installationerna.

En av våra specialiteter är ”Färdigt badrum”. Med egen badrumsdesigner, butik med kvalificerade säljare, erfarna montörer och tillgång till Comfort-kedjans hela sortiment och kompetens. Vi erbjuder dig en totallösning där allt ingår.

Det ger oss många uppdrag. Vi behöver därför anställa rörmontörer omgående.
Du har utbildning med yrkesbevis, B-körkort och gärna svetskunskaper.
Tjänsterna är heltid och tillsvidare.
Hör av dig till patrik.nord@andersonbaggman.se

 Vill du göra ett fynd? Du hittar dem i vår butik.
Ibland får vi saker ”över”.  Det kan handla om byte av kollektion, demoprodukter eller sådant som blivit felleverans vid beställning. Det är enstaka märkesprodukter som vi säljer till reducerade priser.

Välkommen till oss i butiken, som ligger på industriområdet. Här får du hjälp med allt från rördetaljer till kvalificerade råd och tjänster. Läs mer om oss som är Comfort i Finspång…

Våra öppettider i butiken

Måndag-fredag 06.45-17.00
Lördag-söndag stängt

SPA-bad från Nordiska Kvalitetspooler

Vi är återförsäljare av spabad från Nordiska Kvalitetspooler. Ett spabad är en investering för både kropp och själ. Nordiska Kvalitetspooler erbjuder ett brett produktsortiment och premiumkvalitet.
Läs mer om våra spabad här!