Välkommen till Anderson & Baggman

Byggnads AB Anderson & Baggman har över 50 års erfarenhet av ny- och ombyggnationer av allt från industrifastigheter till husbyggen, från markarbeten till takläggning. Vi har kundfokus, smidiga lösningar, hög kvalitet och kompetenta medarbetare. Vi står idag stadigt på två ben – byggnation och markarbeten.

Ovan ser du några av de projekt vi avslutat: Curt Nicolin gymnasiet – fasaden, Fröhuset förskola  -total renovering och om- och tillbyggnad, förskola Nyhemsområdet – byggdes om till lägenheter, industrilokal på Skäggebyvägen – byggdes om till bussgarage, Lövdungen – nytt tak på hyresfastigheter, Stenstorp – arkitektritad villa byggdes i totalentreprenad .

Under fliken Uppdrag ser du exempel på pågående och nyligen avslutade arbeten.

Läs mer om oss…

Totalentreprenad Bygg

Ni vet väl att vi inte bara gör stora entreprenader, utan också byggservice och div mindre byggjobb. Inget jobb är för stort eller för litet. Vi erbjuder totalentreprenad inom alla typer av renoveringar, om-och tillbyggnader, tak- och fasadrenovering, kök- och badrumsrenovering samt nyproduktion. Vi har de flesta yrkeskategorier under samma tak och samarbetar med många välrenommerade företag på orten som behövs för att utföra ett byggprojekt som totalentreprenör.

Markarbeten

Vi utför det mesta inom grävning, mark- och anläggningsarbeten, ofta i kombination med byggnation eller gjutning av grundplatta för nyproduktion. Det blir idag allt mer populärt att använda marksten och plattor på tomten. Vi ger dig hjälp med tips kring plattläggning, lägga marksten och markarbeten.

Kranbil för taklyft

Vi har investerat i en till kranbil i vår fordonsflotta! Denna med en 24 tonmeters kran. Så nu kan vi erbjuda taklyft, material närmare bygget, tyngre kranjobb vid byggprojekt och smidigare transporter!