Välkommen till Anderson & Baggman

Byggnads AB Anderson & Baggman är ett byggföretag i tiden med över 50 års erfarenhet av ny- och ombyggnationer av allt från industrifastigheter till villabyggen, från markarbeten till takläggning. Vi har kundfokus, smidiga lösningar, hög kvalitet och framför allt erfarna och kompetenta medarbetare. Vi står idag stadigt på två ben – byggnation och markarbeten.

Ovan ser du några av de projekt vi avslutat:
Curt Nicolin gymnasiet – fasaden,
Fröhuset förskola  -total renovering och om- och tillbyggnad,
Lägenheter Nyhemsområdet – byggdes om från förskola,
Bussgarage på Skäggebyvägen – industrilokal som byggdes om,
Lövdungen – nytt tegeltak på hyresfastigheter,
Arkitektritad villa Stenstorp – byggdes i totalentreprenad,
Hyreshus Humlevägen – 4 hyreshus med 18 lägenheter.

Under fliken Uppdrag ser du exempel på pågående och nyligen avslutade arbeten.

Läs mer om oss…

Totalentreprenad Bygg

Ni vet väl att vi inte bara gör stora entreprenader, utan också byggservice och div mindre byggjobb. Inget jobb är för stort eller för litet. Vi erbjuder totalentreprenad inom alla typer av renoveringar, om-och tillbyggnader, tak- och fasadrenovering, kök- och badrumsrenovering samt nyproduktion. Vi har de flesta yrkeskategorier under samma tak och samarbetar med många välrenommerade företag på orten som behövs för att utföra ett byggprojekt som totalentreprenör.

Markarbeten

Vi utför det mesta inom grävning, mark- och anläggningsarbeten, ofta i kombination med byggnation eller gjutning av grundplatta för nyproduktion. Det blir idag allt mer populärt att använda marksten och plattor på tomten. Vi ger dig hjälp med tips kring plattläggning, lägga marksten och markarbeten.

Framtidens byggnadsarbetare

Våra erfarna medarbetare delar gärna av sig av sina erfarenheter. Vi tar därför emot lärlingar och elever i våra projekt. Vi har bra samarbete med Bergska Skolans byggelever och Vreta Utbildningscentrums markelever. Inom Anderson & Baggman anser vi att det är en förutsättning för utveckling att säkerställa att fortsatt kompetens kommer finnas inom företaget.